Facebook Youtube

Milieu & Veiligheid

Milieu aspecten

Tijdens de activiteiten zal de organisatie ervoor zorgen dat de omgeving schoon gehouden wordt. Ook op het traject van de rijders zal er gelet worden. Er zal alleen van bestaande paden/wegen gebruik gemaakt worden. De omliggende vegetatie zal dus onaangeroerd blijven. Het schoonmaken van de locaties die wij aandoen zal worden uitbesteed, doch de verantwoording is nog steeds bij MOTOSUR.Veiligheid

De veiligheid van de rijders en het publiek geniet grote prioriteit van de organisatie, vandaar dat er veel tijd besteed zal worden aan het veiligheidsaspect (zie training). Bij elke activiteit zal in het reglement de minimale veiligheidsattributen worden opgenomen die de deelnemers moeten (aan)hebben. Voor de start van een evenement wordt er altijd genoeg tijd besteed aan het onderwerp veiligheid.

Bij evenementen zal het publiek slechts gebruik kunnen maken van het voor hen afgebakend gebied. MOTOSUR zal al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat de sport op een veilige manier kan worden beoefend op haar faciliteiten en tijdens de evenementen. Bij evenementen zal altijd worden samengewerkt met de EHBO, de Politie en het Korps Brandweer Suriname. Waar nodig, zal de organisatie bij evenementen professionele beveiliging inhuren.

 

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner