Facebook Youtube

SMP geopend

Het Suriname Motorsport Park is officieel geopend!

vlagDe dag is gepaard gegaan met spectaculaire demo’s en daverende muziek verzorgd door niemand minder dan de Lustig Dj’s. Met voldoende drank en muziek op voorraad en de juiste muziek op de achtergrond gemixed met het geluid van daverende motoren en gierende banden heerste er een perfecte sfeer voor zo een evenement.

De racers hebben geen gras laten groeien over het uittesten van de baan. Van de drag-strip is gelijk gretig gebruik gemaakt door de motorfietsen. Nadat de motoren van de baan hadden geproefd werd er gespeeched door de voorzitter van MOTOSUR Marc Refos, minister Ismanto Adna van het ministerie van sport en jeugdzaken en door een der geestesvaders van de organisatie, de heer Helmut Haukes. Na de speeches werd de vlag gehesen en werd de baan ingewijd met champagne en een pagara. De show werd hervat met een sound-demo van de beestachtige Tundra Transformer, en remote controlled demo’s van Aeromodelers Suriname. Hierna was het de beurt aan de auto’s om de show op spectaculaire wijze te stelen.

Al met al waren alle elementen op hun plek om op ideale wijze Surinames eerste officiele motorsport baan op gepaste wijze in te wijden en dat is dan ook helemaal gelukt. Gelukkig is het weekend nog niet voorbij en kan men morgen, zondag 4 mei, genieten van de eerste 50-80cc drag race gehouden op Surinames officiele baan. Voor enkele foto indrukken klik hier.

MOTOSUR wil een ieder bedanken voor hun bijdrage aan de dag inclusief de racers en natuurlijk ook het publiek. Wij heten een ieder welkom in het Suriname Motorsport Park en kijken uit naar jullie aanwezigheid in en participatie aan de Bromfiets 50-80cc Drag Race! MOTOSUR…ook voor jou!!!
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner