Facebook Youtube

2013 year opening

Motosur presenteert jaar programma 2013

Gepubliceerd: 2013-01-25

MOTOSUR Year Opening Event

Op woensdag 23 januari heeft het MOTOSUR Year Opening Event aka de MOTOSUR Movie Night plaatsgevonden. Een avond waarbij de evenementen van het afgelopen jaar werden herzien en waarbij de roadmap voor het komende jaar gepresenteerd werd met het oog op transparantie naar de leden toe.toespraak marc 2013

Klinkt allemaal heel formeel maar bovenal was het een bijeenkomst van oude bekenden, vrienden en liefhebbers van alle takken van de motorsport, zowel jong als oud. Leden en niet leden waren allemaal welkom en goed vertegenwoordigd. Terwijl de ouderen inschrijvingsformulieren aan het invullen waren stonden de jongeren (en hun ouders) vol bewondering te kijken naar de uitgestalde motorfietsen. De gasten werden ontvangen door het….ahem…..goed uitziende MOTOSUR promo team en de zaal ingeleid waar men voorafgaand aan de presentatie en de film kon socializen in een ontspannen atmosfeer.

In de korte presentatie zijn er toch een aantal belangrijken punten naar boven gekomen zoals het asfalteren van de baan en de bekendmaking van het officiële MOTOSUR kantoor aan de Verlengde Gemenelandsweg waar men voor zowel administratieve zaken als recreatieve zaken (zoals het kopen van MOTOSUR T-shirts o.a.) terecht kan. Andere belangrijke zaken waren onder andere de uitbreiding van de organisatie, correspondentie met grote spelers uit het buitenland, het promoten van de leden hun profielen en het jaaroverzicht voor 2013. Ook was de boodschap van MOTOSUR naar de wereld toe heel duidelijk en die was namelijk dat Suriname zich duidelijk wil en zal registreren als speler op het regionale en internationale motorsport platform.

De presentatie werd gevolgd door een filmpje, samengesteld door ATV, met de highlights van het afgelopen jaar. De highlights (lees bloopers) werden vooral heel enthousiast opgevangen door het publiek met hier en daar een treiterende lach of een speelse belofte van wraak. Al met al was het een heel geslaagde avond. De movie night is een essentiële avond om de leden hun enthousiasme aan het begin van het jaar weer op te krikken.  Net zoals vroeger het geval was na het kijken naar een oude kung-fu film komt na de avond het kind in een ieder weer naar boven en kan je niet anders dan in of op een voertuig te willen stappen en gas te geven.  “MotoSur is klaar voor een avontuurlijk 2013!”
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner