Facebook Youtube

MOTOSUR steelt Show bij afsluiting Sportbeurs

 

Met veel genoegen heeft MOTOSUR dit jaar wederom meegedaan met de Sportbeurs van het Ministerie van Sport en  - Jeugdzaken. De beurs is begonnen op woensdag 14 en heeft geduurd tot 16 november. Als officiële en erkende organisatie van de motorsport in Suriname was het een waar genoegen voor de Stichting om hier aanwezig te zijn.

Vanwege het concept van de beurs heeft onze organisatie veel schoolkinderen kunnen interesseren voor de motorsport. Veelal stonden de leerlingen versteld van de motorcrossfiets of de kart, die tentoongesteld werden. Als ze camera’s of een telefoon hadden met opnameopties werden er foto’s gemaakt met alle aanwezige voertuigen.

Veelal kwamen de bezoekers ook langs om te vragen wanneer de baan eindelijk af is. Motosur kon met trots aangeven dat het dit jaar in december een feit is, weliswaar iets later dan oorspronkelijk gepland. Dat de baan er zal staat, is zeker. Het publiek wordt hiervan op de hoogte gehouden.

MOTOSUR was ook gevraagd een show weg te geven dichtbij de sluiting van de beurs en dat hebben we graag gedaan. Met uitdagende stunts en veel durf heeft Brandon Gummels, een van de zeer getalenteerde jongeren, veel aandacht kunnen trekken van het publiek In Flamboyant.

Brandon heeft samen met zijn vrienden het wow-effect kunnen loskrijgen van het publiek door op quads een wipshow te geven met vier mensen tegelijkertijd. Als we de gezichten en reacties mogen geloven, was het al met al een daverend optreden door de stunters. Ook onze bestuursleden, Marc Refos en Rodney Griffith, waren van de partij bij het geven van deze show aan het publiek.

De Sportbuers van Sport- en Jeugdzaken, was een succes. Er zijn wederom jongeren bereikt met de boodschap, te blijven bewegen en gezond te leven.

 

MOTOSUR…ook voor jou!!!
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner