Facebook Youtube

CAR and MOTOR SHOW 2012: update 2

Karakteristieke beurs uniek voor Suriname

Duizenden bezoekers blijken het naar hun zin te hebben op de tweede dag van de Car & Motor Show. Vanaf zes uur toen de poorten open gingen liepen mensen steeds het terrein op. Bedrijfeigenaren en deelnemers reageren enthousiast op de drukte. Sommige bezoekers geven aan dat het een unicum is om een karakteristieke beurs neer te zetten zonder het gevaar te lopen omgetoverd te worden tot een markt. Dat de handelszaken en motorsporters elkaar goed aanvullen is te merken door de interesse van bezoekers die gelijk bedrijven opzoeken om na te gaan welke mogelijkheden zij hebben.

De muziek is zowel binnen als buiten van alle kanten te horen. Op een speciaal uitgezette zandvlakte worden er demonstraties gegeven van de remote controle speelgoed auto’s. Rond acht uur werden alle auto’s met versterkende audio gevraagd door PR Ryan Rozenblad om gestationeerd te zijn op de radiozender 88.1 FM. En zoals nooit eerder geschiedde kon elke aanwezige op het terrein de live flitsen volgen via de verschillende voertuigen. Waar uniek moment was dat.

Tijdens het evenement zijn verschillende bezoekers te verwachten. Vermeldenswaard is dat sporters van de Special Olympics uit Aruba aanwezig waren op de CMS. Deze groep is in het land om mee te doen aan de jaarlijkse wedstrijden speciaal voor geestelijk gehandicapten.

Secretaris generaal van de Special Olympics Suriname, Sylvia Dollahsajoeti, merkt op dat haast alles nieuw is voor de elf tellende delegatie waarbij zes sporters zijn. Behalve de vele mooie auto’s en motorfietsers zijn de meesten ook onder de indruk van de mooie dames die poseren voor de voertuigen. Verder geeft zij aan dat ze moesten splitsen omdat er heel veel te zien is. Met tevreden gezichten besluit de groep om rond elf uur huiswaarts te keren. De wedstrijden worden voor de 14de keer georganiseerd in Suriname.

Special Olympic team aruba at CandM2012

Ook de presentatie van de nieuwe voertuigen heeft vandaag een extra tint gegeven aan het geheel. Terwijl Speed-acces het publiek verwende met gratis petten zong Lloyd de Meza zoals gisteren weer uit volle borst om de Can-am ATV’s en UTV’s te introduceren. Niemand had het op een gegeven moment door dat de vice-president Robert Ameerali intussen plaats had genomen in een Chevrolet Camaro.C&M2012 VP_in Camaroo

De poorten zijn op de derde dag, zondag 5 augustus, al vanaf twaalf uur open. Dan zal het evenement duren tot 12.00. Ook op de laatste dag zullen er attracties zijn die aanwezigen zullen doen verbazen. Als u nou de eerste dagen heeft gemist of juist al ben geweest kom dan gerust de laatste dag langs. Tegen vijf uur zullen sterke heren elk met de hand een truck trekken. Daarnaast zal het publiek ook bepalen wie de beste auto heeft. Ondersteun de motorsport (ers) en komt u langs. Laat u informeren welke de allernieuwste modellen voertuigen er zijn.

Motosur ook voor jou.
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner