Facebook Youtube

Succesvolle opening Car en Motorshow

 

De veelbelovende Car & Motor Show is de eerste dag succesvol verlopen. Enkele bedrijven hebben op hun eigen manier het publiek verrast met hun presentatie. Zo heeft de officiële dealer van de Can-Am UTV’s en ATV’s tijdens het presenteren van de allernieuwste Commander en Outlander, aandacht getrokken van het publiek door een spectaculair optreden neer te zetten door een eigen zanger. Dansend en uit volle borst zong de performer en het publiek reageerde enthousiast. De tweede dag van dit evenement is aangebroken en belooft weer veel spektakel.

 

Zoals de organisatie heeft beloofd is elke dag voor een ander programma gezorgd. Dit is besloten omdat de bezoekers dagelijks iets anders moeten zien. Daarnaast is het ook mogelijk dat het twintigtal bedrijven elke dag iets anders kunnen presenteren. Naast hun leveren de aanwezige deelnemers die buiten op het terrein staan ook hun eigen bijdrage aan het geheel.

Verschillende groepen stonden gisteren trots bij hun auto’s, motorfietsen of andere voertuigen geflankeerd met eerder gewonnen trofees.

Bezoekers mogen de motorrijtuigen van dichtbij bekijken, eventueel erin of erop zitten. Bedrijven dichterbij de klanten brengen is ook een van de doelen die de organisatie voor ogen heeft.

 

Tijdens de tweede dag ziet het programma er dus weer anders uit en zal de aandacht op andere motormogelijkheden gevestigd. Nog meer reden voor u om zelf langs te lopen. De opzet van het evenement is een beurs waarbij u niets kan kopen behalve consumptie maar u kunt u wel breedvoerig laten informeren over de motorwereld. Van autopaint tot tuning tot het allernieuwste model auto.

 

Zoals de bedrijven en deelnemers is het Motosur-team gemotiveerd om dit evenement voort te zetten en de tweede dag te perfectioneren. De beurs opent om zes uur en duurt vandaag wat langer. De Lustig-dj’s hebben ook bewezen extra sfeer toe te voegen aan het evenement dus zal er op het terrein na elf uur flink gedanst worden met de dj’s tot een uur. Bezoekt u de beurs, laat u informeren, weet welke mogelijkheden u hebt wat betreft uw voertuig in het land maar vergeet daarnaast ook niet te genieten van de muziek, eten en al het speelgoed dat in het bijzonder speciaal voor volwassen ontworpen is.

Motosur ook voor jou!
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner