Facebook Youtube

CAR and MOTOR SHOW

De CAR & MOTORSHOW 2012


De CAR & MOTORSHOW 2012 is een 3-daags spectaculair evenement, een ware showcase van alle bedrijven, teams en organisaties die op verschillende manieren verbonden zijn aan de Motorsport, Auto- en Motormerken en de daarbij behorende diensten of producten. 
MOTOSUR wil hierdoor een platform creëren voor een ieder die op welke manier dan ook betrokken is bij de motorwereld.
De Stichting ter bevordering van de Motorsport in Suriname, MOTOSUR, organiseert in de maand augustus een drie daagse Car- and Motorshow. De jaarlijkse Open Dag, welke MOTOSUR op het Onafhankelijkheid plein afgelopen jaren hield, wordt van het jaar breder uitgezet tijdens dit evenement.


In verband met het 5-jarig bestaan vorig jaar heeft de stichting aangegeven van het jaar alles uit de kast te halen om de motorsport de nodige aandacht te geven dat het verdiend. Betekende dat behalve de motorsport alles dat direct en indirect hiermee te maken heeft naar voren gebracht wordt.
De Car and Motorshow dat voor drie dagen zal duren in augustus zal op creatieve wijze de bezoekers informeren wat er allemaal te vinden is in het land voor hun privé motorrijtuig. Diverse bedrijven zoals SEMC, Fernandes Autohandel, Suroto, Automotive ART, Speed Acces, Sun Paint, Mike Motor Home, Suriname Motors en NV Inspire zijn erbij en zullen hun diensten en producten dichterbij de man te brengen.


De programma’s van de dagen verschillen per dag. De organisatie wil de bezoekers elke dag iets anders laten beleven. De motorwereld heeft heel veel te aan te bieden en dat moet gepresenteerd worden.
In zijn geheel kan de opzet ervan gezien worden als een beurs. Er zullen verschillende booths komen waar de bedrijven informatie kunnen verschaffen aan de geïnteresseerden. Daarnaast zullen er zoals gewoonlijk bij de open dagen ook demo’s gegeven worden. De booths worden onderverdeeld in 8 categorieën zoals utility vehicles, body work, performance en pimp my ride.

 

REMEMBER this years' dates: 3 August - 5 AUGUST

logo car and motor show 2012

VOOR meer informatie klik hier
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner