Facebook Youtube

HAUKES TTC2012 (info)

Grotere Obstakels tijdens HAUKES Tough Truck Challenge Extreme Edition 2012

 

 

Nog enkele dagen te gaan en de HAUKES Tough Truck Challenge (TTC2012) Extreme Edition van dit jaar is er weer om enkelen van jullie weer uit jullie dak te laten gaan.

 

http://www.motosur.sr/images/phocagallery/1012TTCfeb/1012ttc-3.jpgDe eerste TTC is begonnen in 2008 te Onoribo. Enkele heren wilden graag een extreme activiteit hebben om hun opgevoerde voertuigen tot het uiterste te testen. De eerste keer werd er een TTC georganiseerd voor de stock ( zo uit de fabriek) en de modified (aangepast na aankoop). In dat zelfde jaar is er gelijk een 2de georganiseerd en wel de Extreme Edition. Bij deze konden opgevoerde voertuigen met de grotere banden, verhoging en alle andere aanpassingen meedoen.

 

Na de eerste keer is er elk jaar een TTC georganiseerd met uitzondering van vorig jaar, 2011. Naast de TTC Extreme Edition is er ook een TTC-speed edition te Okrodam gehouden. De baan was speciaal aangepast zodat de auto’s behalve op de obstakels moesten letten ook nog de tijd in gaten moesten houden.

 

Bij dit evenement zorgt de organisatie ervoor dat er genoeg obstakels zijn op de baan om het zo extreem mogelijk te maken voor de deelnemers. Hout- en steenblokken maar ook een befaamde modderpoel moet het zo moeilijk als het kan, maken voor de rijders om de eindstreep snel te halen. Hierdoor hebben de rijders veel meer plezier en zullen zij ook goed moeten denken, goede rijkunsten hebben om alle obstakels te overbruggen. Wat ze vooral niet moeten vergeten is dat ze wel aan de regels moeten houden. Doen ze dit niet kunnen ze strafpunten krijgen.

images/phocagallery/1012TTCfeb/012ttc-2.jpgEn ook bij dit evenement mogen wij onze Franse buren weer welkom heten om mee te doen. Eerder zijn ze al in de prijzen gevallen en elk jaar kijken ze ernaar uit om weer een plek te bemachtigen bij dit evenement.

 

De inschrijvingen zijn in volle gang en sluiten per woensdag 23 mei 2012 bij Inspire aan de Waaldijkstraat. Per team, bestaande uit een bestuurder en navigator, is de prijs srd 150. Hierin is drank en voeding inbegrepen. Als er een mechanic bij komt kost dat srd 40p/p. Ook deze persoon krijgt voeding en drank.

Op deze dag, woensdag 23 mei, zal de teach-in plaatsvinden. De Motosur leden zullen van 20.00 – 22.00 in het KKF gebouw aanwezig zijn, in zaal 2 om de deelnemers alle nodige informatie door te spelen. Voor elke team dat meedoet aan dit evenement is het verplicht aanwezig te zijn tijdens de teach-in.

 

http://www.motosur.sr/images/phocagallery/1012TTCfeb/1012ttc-1.jpgEen ieder is welkom, heel graag zelfs, om de deelnemers aan te vuren of om te komen genieten op zondag 27 april om 10uur van een avontuurlijk en uitdagende schouwspel. Er worden geen kaarten verkocht wel vragen wij een vrijwillige bijdrage bij de poort. Daarnaast verzoeken wij u dat er geen eigen drank naar binnen gebracht wordt omdat er een bar aanwezig is waar u uw drank kunt kopen. Minder gesjouw voor u!

 

Prik deze datum in uw agenda en voel u vrij mee te genieten van de Tough Truck Challenge Extreme Edition. Voor meer informatie bezoek onze website, komt u er dan nog niet uit mail dan uw vragen naar info@motosur.sr Volg ook onze Facebook-pagina voor alle updates.

 

MOTOSUR …ook voor jou!!!
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner