Facebook Youtube

MOTOSUR SX7 first anaouncement

Make way for the MOTOSUR SX7, Enduro Competition!

Op zondag 1 april 2012 organiseert MOTOSUR de SX7, Enduro Compitition. De voorbereidingen zijn volop aan de gang en het MOTOSUR -team maakt zich klaar om u weer een fijne tijd te bezorgen.

De SX7 competitie staat bekend om haar uitdagende werking op het fysieke en mentale van de mens. De rijders zullen hier moeten bewijzen hoe goed ze kunnen rijden, wat hun uithoudingsvermogen is en hoe gefocust ze zijn. Aan de SX doen mee, de motorcrossfietsen, quads en 4x4 auto's. Wat de SX scheidt van de andere activiteiten is,  dat slechts 1 persoon de SX winnaar mag noemen, in zijn klasse is. Er is maar 1 de beste!

Wij promoten dat er in teams wordt ingeschreven. Het maakt de competitie spannender en ook voor elkaar betekent het meer steun en uitdaging. Het team kan zich dan richten op de logistieke zaken, terwijl de rijder zich concentreert op het rijden.

De route wordt binnenkort bekend gemaakt, waardoor er geoefend kan worden op de route en elke deelnemer bekend is ermee. So do the try outs…

De start is in de Matta-savanna en de finish bij mast 35. De inschrijvingen gaan van start op maandag 12 maart 2012, bij Inspire aan de Waaldijkstraat.

Dus zet je schrap, get ready en laat zien wat je kunt. Als je denkt dat jij het vol kan houden en dat jij de beste en snelste bent. Schrijf je dan in voor de SX7, Enduro competition van zondag 1 april 2012!

Voor meer informatie bezoek, www.motosur.sr en onze facebookpagina

Motosur...ook voor jou!

 

 
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner