Facebook Youtube

2012 MOTOSUR FATURIT-1

Het is zover!
Op zondag 26 februari houdt MOTOSUR de eerste Fatu Rit voor 2012.
Dit jaar zal elke activiteit een extra tintje hebben, vanwege het 5-jarig bestaan van de stichting. Het extra tintje zal per activiteit worden bekendgemaakt.

De Fatu Rit van zondag 26 februari is de eerste gezelligheidsrit van MOTOSUR en zal, zoals gewend van MOTOSUR, een zeer leuke en uitdagende rit worden. Deze activiteit volgt de Movie Night op, welke op donderdag 26 januari jl. is gehouden. De Fatu Rit zal worden afgelegd over een deel van de route van de komende SX7. Het is dus een goede oefening voor de deelnemers aan de SX en een leuke rit voor de motorsport liefhebbers. Een ieder is van harte welkom zich op te geven voor deze rit, zolang je over een geschikt voertuig beschikt. Een 4x4 auto, quad of motorcrossfiets, zijn enkele van de voertuigen waarmee je kan meedoen. Voor de auto’s geldt dat het wettelijk aantal personen zijn toegestaan, welke een veiligheidsgordel kunnen omdoen.

De inschrijvingen zijn reeds open, je kan je opgeven op de administratie van MOTOSUR  of mailen naar info@motosur.sr. Opgave voor deelname moet vooraf en kan tot en met vrijdag 24 februari om 16.00u. in de middag. Het is ten zeerste aangeraden je te registreren voor deze rit, omdat er rekening wordt gehouden met het aantal deelnemers en de logistieke voorbereidingen die de organisatie moet treffen.  Inschrijven kan voor het basis pakket voor SRD 20,- p/p of voor het exclusief pakket voor SRD 35 p/p, waarbij je ook lunch krijgt.

Het extra tintje van deze Fatu Rit van zondag 26 februari, is een “Special Fotoshoot”met de modellen van MOTOSUR. De fotograven zijn de deskundige heren van het manneblad “4 MEN”. Je mag dus lekker op de foto met deze leuke dames en heren. Je hoort dan ter plekke hoe je over deze professionele foto kan beschikken. Een leuke herinnering om te hebben dus!

Dus alles op een rij:

Activiteit: MOTOSUR Fatu Rit
Datum: Zondag 26 februari 2012
Tijd: 10u. a.m.
Start en Finish: Zanderij (pompstation)
Inschrijfdatum: Heden tot en met 24 februari

Inschrijfgeld: SRD20 p/p of SRD 35 p/p


Wees op tijd om je in te schrijven, want het wordt weer een super gezellige rit met veel Fatu!

 


Motosur… ook voor jou!
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner