Facebook Youtube

MOVIE NIGHT 2012

2012, uitdagend jaar voor MOTOSUR!

 

Avontuur, wedstrijden, gezelligheid, uitdagingen en groei!.

2012 movie nightDe stichting MOTOSUR heeft op donderdag 26 januari 2012 haar jaarlijks terugkerend evenement gehouden. Dat is de eerste activiteit van het jaar, namelijk de MOTOSUR Movie Night. Op de Movie Night, wordt er een compilatie van beelden van activiteiten van het voorgaande jaar getoond en presenteerd de voorzitter, Marc Refos, het jaarplan 2012 aan de aanwezigen.

Deze Movie Night heeft van het jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren,  plaatsgevonden in het Suribet Sportcafe aan de Kleine waterstraat. De voorgaande jaren is het gehouden in 8 Ball, Zsa Zsa Zsu.

In de druk bezochte Sportcafe werden evenementen van het vorig jaar geëvalueerd en daarna de activiteiten, welke op schema staan voor 2012, aan de aanwezigen voorgehouden. Na het officiële gedeelte heeft MOTOSUR  de sponsor en partners van 2011 bedankt voor hun bijdrage aan het welslagen van de activiteiten in betreffend jaar, middels het aanbieden van een certificaat. De Stichting is de sponsors in het bijzonder de hoofdsponsors heel dankbaar voor hun inzet en de ondersteuning aan de organisatie. Ook is de stichting dankbaar voor de ondersteuning van de leden, deelnemers en sympathisanten van MOTOSUR. In verband hiermee is er in het kader van 5 jaar MOTOSUR, een mini loterij gehouden en zijn er prijzen uitgereikt aan enkele aanwezigen, met de complimenten van onze sponsors Basic One en Historex. Ook heeft MOTOSUR en waardebon te beschikking gesteld, om te gebruiken bij Suribet Sportcafe. Dit ook speciaal gehouden om alle aanwezigen in de bloemetjes te zetten als blijk van waardering voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van de motorsport in Suriname. Aan de gezichten en uitbundige vrolijkheid van de getrokken loten was te merken dat de winnaars dolblij waren met de prijzen.

Om de avond een extra tint te geven, heeft Suribet Sportcafe een speciale MOTOSUR cocktail gemaakt, namelijk de “Octane Booster”. Deze cocktail is heel goed in de smaak gevallen bij de aanwezigen en mag een super drankje worden genoemd.

Hoogtepunt van de avond was natuurlijk de 3D presentatie van het op te zetten Motorsport Park van MOTOSUR. Vorig jaar heeft de stichting de beschikking in ontvangst genomen, wat betekent dat MOTOSUR nu eindelijk beschikt over een eigen terrein. Deze is in het district Brokopondo aan de Afobakkaweg nabij mast 35.

Met het opzetten van het Motorsport park beoogt de stichting faciliteren van de verschillende takken van motorsport en nog veel  meer. Het terrein zal voorzien worden van de meest geavanceerde faciliteiten om alle motorliefhebbers aan hun trekken te laten komen. Een speeltuin voor de motorliefhebbers! Zoals we vaker gehoord hebben, is er ook op deze avond vol lof gesproken over het eindelijk bezitten van een eigen stuk grond met de faciliteiten. Enkele aanwezigen hebben aangegeven nu nog meer hoop te hebben in de stichting. “Zolang zij aan de gemaakte afspraken houden blijf ik lid van motosur”, zegt Clyde die zich ook pas heeft ingeschreven als lid.Werk aan de winkel dus, maar MOTOSUR is er klaar voor!

Elk jaar streeft de organisatie ernaar om beter te worden en vooral om meer te betekenen voor het sportminnend publiek. In het kader van 5 jarig bestaan MOTOSUR, zal elke activiteit van 2012 een extra verjaardag karakter hebben. De lidmaatschapskaarten die vanaf vorig jaar worden uitgegeven, zijn zeer goed in de smaak gevallen en MOTOSUR heeft ook op deze avond een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. De donatie die met de lidmaatschapkaarten wordt verkregen, dient ten eerste voor het opbouwen van betere relaties met de leden en het  vermeerderen van de financiële inkomsten van de stichting. Met de inkomsten van de lidmaatschapkaarten help jij als lid van de stichting enkele kosten te dekken en in de plaats daarvoor krijg je een speciale behandeling van MOTOSUR en ook leuke promo artikelen. In  samenwerking met diverse bedrijven kan met je MOTOSUR lidmaatschap in aanmerking komen voor kortingen of acties. Ook bij het bijwonen van de evenementen van MOTOSUR kom je in aanmerking voor een korting of gratis toegang.

Daarom ook dit jaar belooft MOTOSUR hard te werken, beter te worden en ook u in de gelegenheid te stellen mee te genieten van het succes. De evenementen zijn geprikt op de agenda, u houdt het in de gaten en gaat vol gemotoriseerde motivatie het jaar in samen met MOTOSUR. Bezoek de evenementen en zie met eigen ogen wat de stichting te bieden heeft.

MOTOSUR… ook voor jou!

 

 

2012 movie night
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner