Facebook Youtube

MOTOSUR in 2012

MOTOSUR in 2012

Een gelukkig Nieuwjaar aan onze MOTOSUR familie en toekomstige familieleden. Het jaar 2011 was voor ons een geweldig jaar, waar we veel mochten doen en onze stempel harder drukken in de sport wereld. We hebben partnerschappen gesloten, welke we in 2012 zullen voortzetten, onze activiteiten uitgevoerd en 2 hoogte punten bereikt, n.l. we hebben ons 5-jarig bestaan mogen vieren en een stuk grond gehad om de lang gewilde sportfaciliteit op te zetten. Dit zal aan al onze sporters een thuis bieden om hun hobby uit te oefenen.

MOTOSUR is heel dankbaar voor elke bijdrage in welke vorm dan ook, die jullie hebben geleverd om MOTOSUR te laten groeien en ziet graag dezelfde inzet, enthousiasme en positieve energie in 2012  terug.

De activiteiten gaan reeds in januari van start. Zoals gebruikelijk beginnen we met de MOTOSUR Movie Night, welke op donderdag 26 januari 2012 wordt gehouden om 20.00u. De locatie wordt via de website en Facebook bekendgemaakt, dus blijf onze berichtgevingen volgen. Tijdens deze Movie Night, zal er een samenvatting worden gegeven van het jaar 2011, met behulp van videobeelden en zullen de plannen en activiteiten van het jaar 2012 worden gepresenteerd.

Jullie zijn bij deze van harte uitgenodigd deze eerste activiteit voor 2012 bij te wonen en direct op de hoogte gesteld te worden van de activiteiten en ontwikkelingen van MOTOSUR. Houd de avond vrij, want daarna is er gelegenheid van gedachten te wisselen met het bestuur.

Wil jij ook deel worden van de stoere MOTOSUR familie? Haal dan de informatie tijdens de Movie Night bij ons promo team of stuur een mail naar info@motosur.sr. Bezoek ook onze website www.motosur.sr voor de laatste nieuwtjes of laat een boodschap voor ons achter op onze Facebook account.

 

MOTOSUR...ook in 2012 voor jou!!!
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner