Facebook Youtube

MOTOSUR SLUIT activiteiten 2011 af

MOTOSUR sluit activiteitenkalender 2011 af

 

MOTOSUR heeft afgelopen zondag, 27 november 2011, haar laatste activiteit voor het jaar georganiseerd. In eerste instantie zou dat de Tough Truck Challenge zijn, maar vanwege organisatorische redenen is die niet doorgegaan. In de plaats daarvan is er een Extreme Fatu Rit gehouden. Met de bijkans 30 deelnemers op motorcrossfietsen, quads en auto’s, is deze Fatu Rit een succes geworden. De rit is gestart bij mast 35, Afobakka, waarna er 3 uren lang is gereden in de savannes van Suriname. De route bij een Fatu Rit wordt nooit van tevoren uitgezet en kan er dus kan er val alles op de weg worden tegengekomen, van een boomstronk, tot een doodlopende weg. De rit ging door kreekjes, over heuveltjes en waar er een obstakel op de weg was, werd die verwijderd met de hand of met behulp van de kettingzaag. De deelnemers hebben mogen genieten van een rit langs het Sarko-meer, Cabenda dorp en een deel van de Log-weg waar werd besloten daar terug te keren vanwege de ontoegankelijkheid van het bospad voor enkele auto’s. Er werd besloten dezelfde route terug te rijden, naar mast 35.

 

Na de rit,  bij terugkomst op mast 35, is er nog nagebabbeld, gegeten en ook nog gezwommen. De regen heeft ook zijn bijdrage geleverd en ervoor zorg gedragen dat het water in de kreek hoger stond dan normaal, wat voor meer plezier heeft gezorgd.

 

Deze Fatu Rit is een hele gezellige en spannende rit geweest en is een hele goede afsluiting van de activiteiten van MOTOSUR.

Het bestuur bedankt een ieder die aan deze rit heeft meegedaan en samen met ons de activiteiten kalender heeft afgesloten.

 

 
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner