Facebook Youtube

Dirt Race 2011 was een succes

MOTOSUR Dirt Race, groot success

Op zondag 23 oktober j.l., heeft MOTOSUR haar officiële Dirt Race gehouden. Deze Dirt Race is uitgevoerd op het terrein van Blauwmeer op Paranam. Er hadden zich in totaal 14 teams opgegeven voor deelname.De dag begon met een stralende zon, wat heeft bijgedragen tot het welslagen van de dag. De race is om 10.30u begonnen en de prijsuitreiking heeft rond 15.00u. plaatsgevonden. De bezoekers hebben mogen genieten van een spectaculaire show, waarbij de deelnemers hun talent hebben getoond in het rijden van hun auto’s op de banen.

Oliver TLS during time raceDe teams met de beste tijden gingen over naar de volgende ronde, totdat er met 2 auto’s in de finale kon worden gereden. In de finale voor de 1e en 2e plaats, hebben Oliver Tjin Liep Shie (Subaru Impreza IST) en Kelley Hermelijn (Mitsubishi Pajero Evolution) het tegen elkaar opgenomen.  Deze twee rijders waren heel erg goed opgewassen tegen elkaar, qua rijgedrag en snelheid van hun voertuigen. Ondanks de grote inspanningen, moest Kelley Hermelijn die een tijd boekte van 03:43.82, zich gewonnen geven tegenover de snellere Oliver Tjin Liep Shie met een tijd van 03:15.28.

Ook Vinod Jankie, heeft met zijn Subaru WRX 4WD, bewezen heel goed te kunnen rijden en een plaatsje in de top 3 te kunnen bemachtigen. Hij reed voor de 3e en 4e plaats tegen Farieq Ashruf met zijn Dodge Durango. Ze hebben zich beiden ook heel goed geprofileerd tijdens de race. Farieq is jammer genoegVinod Janki, plaats 3 in die race over de kop gegaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij op de 4e plaats is geëindigd en Vinod Jankie op de 3e plaats. Farieq Ashruf is vanwege zijn sportiviteit en performance, door de menigte uitgeroepen tot beste performer en publiekslieveling. Daarvoor heeft hij de “Peoples Choice Award” gewonnen.


runnerup dirtrace 2011Leuk te weten is dat de deelnemers in verschillende voertuigen hebben gereden, van een Vitz RS, een Dodge Durango, Mitsubishi Pajero, een opgevoerde Toyota Carina, Mitsubishi Galant, Toyota Surf, en de zo bekende subaru’s. Elke auto heeft laten zien wat ze kunnen doen op de speciaal voor dit evenement gebouwde baan. Het bewijs dat de banen van de MOTOSUR Dirt Race door elke auto kan worden bereden.

De uitslag van de top drie rijders, ziet er alsvolgt uit:

Nummer 1: Oliver Tjin Liep Shie – Subaru Impreza IST

Nummer 2: Kelley Hermelijn – Mitshubishi Pajero Evolution

Nummer 3: Vinod Jankie – Subaru WRX 4WD

The Wiiners Dirt race 2011

MOTOSUR…ook voor jou!!!


Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner