Facebook Youtube

2011-official Dirt Race

Motosur Lanceert nieuwste evenement; Dirt Race

 

De Officiële Motosur Dirt Race 2011 wordt gehouden op zondag 23 oktober te Blauwmeer, vanaf 10.00u. a.m.

Na de introductie van het jongste evenement van MOTOSUR op 21 augustus j.l. is de organisatie van mening dat het tijd is dit evenement officieel te lanceren.

Mede op verzoek van de deelnemers is er eerst een try-out versie gehouden. Dit heeft voor zowel de organisatie als de deelnemers veel betekend. De organisatie weet hierdoor waarop zij moet letten tijdens het evenement en de deelnemers hebben een beter beeld over het nieuwe evenement. De deelnemers hebben aangegeven enthousiast te zijn over de Dirt Race en over de nieuwe baan die speciaal door de leiding van Blauwmeer beschikbaar gesteld is.

De Dirt Race houdt niets anders in dan racen op een zanderige baan die geëgaliseerd is.  Zowel de binnen- als de buitenbaan hebben even veel bochten waardoor de behendigheid van de coureur extra op de proef wordt gesteld en de baan voor beide rijders even lang en uitdagend is. Tip voor de bestuurders is dat zij controle moeten hebben over hun auto, want door de vele bochten en bermen zal er nogal veel “gedrift” worden. Het leukste van de Dirt Race is dat een ieder, ongeacht welke auto, het tegen elkaar kan opnemen. Tijdens de try-outs heeft een Toyota Vitz de top drie gehaald.

Op het laatst komt het allemaal toch neer op wie de snelste tijd kan neerzetten.  Volgens een knock-out systeem mag de snelste rijder zich zelf ‘Dirt Racer van het jaar 2011’ noemen.

Bij deze nodigt de organisatie een ieder uit om de rijders aan te vuren en om een waar spektakel mee te maken. De rijders en organisatie zijn er ieder geval helemaal klaar voor om het tot een succesvolle MOTOSUR dag te maken!

Het evenement is op zondag 23 oktober om 10uur in de ochtend te Blauwmeer. Een toegangskaart kost slechts SRD 10.

 

MOTOSUR…ook voor jou!!!
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner