Facebook Youtube

Louder than you show

MOTOSUR: Goed voor Ogen en Oren…

Op zaterdag 10 september jongstleden, heeft de organisatie Sound Illusions, the “Louder than you” show georganiseerd. Deze show was bestemd voor voertuigen, die konden laten horen, hoe hun ‘sound’ klinkt. Sound Illusions, heeft MOTOSUR ook benaderd mee te doen aan deze show, op haar unieke wijze.Tijdens deze show, welke is gehouden in het Flamboyant park, heeft MOTOSUR een verfrissende bijdrage geleverd. Met ruim 30 motorfietsen, enkele crossfietsen en  auto's, waaronder de Corvette van Vinesh Chotkan, heeft MOTOSUR het publiek ook bezig mogen houden. De bezoekers mochten de voertuigen bezichtigen en waar mogelijk foto’s maken. De eigenaren van de voertuigen in de tent van MOTOSUR, hebben tijdens deze show gedemonstreerd wat de sterkte van het geluid van hun voertuig is, door gewoon de motor te starten. Het geluid van de motorfietsen en crossfietsen, heeft enkele keren (lees; heel vaak ) ervoor gezorgd dat de conferencier moest stoppen met praten.

Met een goed bezochte tent is het MOTOSUR gelukt om de menigte te voorzien van alle nodige informatie, omtrent de organisatie zelf en de activiteiten die wij uitvoeren. Velen hebben hun liefde uitgesproken voor de organisatie en haar activiteiten. Een bemoediging en teken dat wij goed op weg zijn de motorsport te bevorderen.

Deze keer heeft MOTOSUR zelf meegedaan aan een activiteit van een andere organisatie, maar gezegd mag worden dat MOTOSUR wel haar 'stem' heeft laten horen!

MOTOSUR bedankt alle deelnemers, welke hebben bijgedragen aan het succesvol participeren in de “Louder than you” show.

MOTOSUR…ook voor jou!!!


Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner