Facebook Youtube

Dirt Race flash bericht

Change of plans; Officiele Dirt Race tot nader orde verschoven

De teach-in voor de Dirt Race heeft woensdag in het KKF-gebouw plaatsgevonden. Aan de hand van de reacties van de deelnemers en de huidige staat van de baan te Blauwmeer is er besloten om de Officiele Dirt Race van zondag 21 augustus tot nader orde te verschuiven. De deelnemers wilden heel graag eerst een duidelijk idee hebben wat hen te wachten staat aangezien dit ook een nieuw concept van Motosur is.
Het verschuiven van de race is mede ook te danken aan het weer. Er moesten nog enkele veiligheidsmaatregelen getroffen worden maar het weer liet dit jammer genoeg niet toe. Om deze belangrijke redenen is er besloten om zowel de deelnemers als het publiek toch tegemoet te komen en een Dirt Race try-out te organiseren. Deze houdt in dat de deelnemers in staat zijn de baan te testen en het publiek kan dit gebeuren allemaal tegen een vrijwillige bijdrage meemaken.
Dus, beste Motosur fans kom allemaal gezellig op zondag 21 augustus vanaf 10uur te blauwmeer The Dirt race try-outs meemaken. De deelnemers zijn ready en de organisatie kijkt er naar uit om u nogmaals een geweldige 'gemotosuriseerde' zondag te laten beleven.

See you all Sunday...
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner