Facebook Youtube

MOTOSUR SX6 Promo

 

Op zondag 26 juni 2011, zal MOTOSUR op het Onafhankelijkheidsplein zijn voor de promotie van haar SX6. Deze SX6 zal worden gehouden op zondag 10 juli 2011, in de Savanne van Suriname. De inschrijving is reeds open en kan bij Inspire aan de Waaldijkstraat steeds van 08.00u. – 16.00u.

MOTOSUR zal de promotie doen op het plein vanaf 13.00u., waarbij tegelijkertijd de Nationale Kampioenschappen van de Surinaamse Wielren Unie (SWU) zullen worden gehouden.De SWU , die volgend jaar op 7 juni 60 jaar bestaat, houdt op deze dag haar Nationale Kampioenschappen voor de senioren en de junioren. De senioren zijn onderverdeeld in de elite, junioren, masters en veteranen klasse. Zij zullen een afstand van ongeveer 90 kilometers afleggen, waarbij ze ook Leonsberg zullen aandoen.

De junioren, welke zijn onderverdeeld in de U15 en U 10, zullen een afstand van 10km afleggen en zullen ook de waterkant aandoen.

In totaal doen er 60 wielrenners mee, die zullen dingen naar de titel van Nationaal Kampioen in deze tak van sport.

Deze kampioenschappen worden jaarlijks gehouden rond de maand juni en zijn verplicht. De verplichting vloeit voort uit het feit dat de SWU lid is van de UCI, de internationale wielren organisatie. De start en finish van deze wielren wedstrijden zijn bij de ingang van het Assemblee gebouw en starten om 14.00u.

 

De SWU heeft MOTOSUR benaderd voor het uitvoeren van attractieve activiteiten op het plein en MOTOSUR zal in dit kader de SX6 promoten. Er zullen motorcrossfietsen, ATV’s en 4X4 auto’s op het plein te bewonderen zijn en de mogelijkheid is er om je favoriete teams en rijders te leren kennen. Zij zijn ook benieuwd naar hun fans en zouden graag een babbeltje met je willen maken. Er zal ook info worden gegeven over de type voertuigen die ze besturen en hun ervaring bij de SX activiteit. B-Fit zal vanaf 16.00u. een sumba demonstratie houden voor de belangstellenden.

 

MOTOSUR nodigt hierbij al haar vrienden en sympathisanten uit voor het bijwonen van de SX6 Promo op het Onafhankelijkheid Plein. Maak er een gezellige dag van en ons joinen. Neem je hele familie mee. Er zal drank en voeding te verkrijgen zijn.

 

Alle teams worden opgeroepen zich vanaf 12u. met je voertuigen aan te melden op het plein voor de line-up. De promo activiteit gaat om 13.00u van start tot 19.00u. Ook bestaat de mogelijkheid je op die dag in te schrijven voor deelname aan de SX6 van zondag 10 juli 2011.

 

MOTOSUR…Ook voor jou!!!


Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner