Facebook Youtube

SX6 editie 2011

Beste MOTOSUR vriend,

 

MOTOSUR organiseert op zondag 10 juli de Savanne Cross 6 oftewel de SX6. Dit is de enduro race, welke verreden zal worden over een afstand van ongeveer 70 km in de savanne.

Alle teams/ rijders kunnen zich vanaf morgen inschrijven bij Inspire aan de Waaldijkstraat. Gemakheidshalve voeg ik het inschrijfformulier aan deze mail. Let wel, het gaat om de motorcrossers en ATV's en de Auto's die een apart formulier hebben. De formulieren zijn onder de download tab te downloaden. Vul het in en geef het af bij Inspire. Dag en datum voor de teach in wordt nog bekend gemaakt.In het kader van de promotie van de SX6 zal er op zondag 26 juni a.s. een activiteit worden gehouden op het Onafhankelijkheidsplein. De SWU heeft haar wielrenkampioenschappen en MOTOSUR zal bezig zijn op het plein. Alle teams/ rijders wordt gevraagd zich aan te melden op die dag om 12u. De activiteit is van 13u-18u.  Het is een kennismaking met de fans en supporters en tevens een promotie, zodat het Surinaams publiek jou komt aanvuren op 10 juli.

 

Voor opgave voor zondag 26 juni, kan je bellen naar 8638266. Kom allen massaal op en we maken er samen een hele leuke dag van. Er zal voeding en drank te koop zijn op het plein.

 

MOTOSUR: Ook voor jou......!!!


Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner