Facebook Youtube

1 mei drag race afgerond

MOTOSUR Auto- en Motorfiest Drag Race afgerond

Op zondag 22 mei, heeft MOTOSUR, de verschoven Auto-en Motorfiets Drag Race afgerond op de Highway. Deze was het vervolg van de race van 1 mei, welke vanwege de regen toen moest worden verschoven.

De race is om 10.10u. van start gegaan en was tegen 13.00u afgerond. De deelnemers hebben  hun best gedaan op tijd aanwezig te zijn. Het geheel verliep vlot en de verschillende wedstrijden in de klassen A, B, C en D zijn verreden. Bij de laatste race van de A klasse, is een auto even van de baan geraakt en tegen de vangrail aangekomen. De organisatie is blij dat de bestuurder het goed maakt en dat de vangrail erger heeft kunnen voorkomen.De race van de motorfietsen was in de 600cc klasse reeds afgerond en in de 1000cc, is de uitslag door de organisatie vastgesteld. De fransen die moesten rijden in deze klasse, konden jammer genoeg niet afreizen naar Suriname. Er zou wel een showrun van de Motorfietsen zijn, welke jammer genoeg niet door kon gaan, omdat aan het einde van de officiële race, de regen ons gezelschap kwam houden.

MOTOSUR bedankt een ieder die heeft meegeholpen deze race tot een succes te maken. Speciale dank aan de deelnemers voor hun geduld en motivatie. Ook een speciale dank aan ATV voor het live uitzenden van de race en aan de partners en sponsoren. Ook de overheid en de verschillende diensten, waaronder de Politie, Brandweer en EHBO, die wederom hun ondersteuning hebben gegeven in het verkrijgen van de toestemming, evenals de EBS en de DC Zuid-West. MOTOSUR bedankt deze instanties en rekent op dezelfde ondersteuning voor de toekomstige activiteiten.

Kijk uit naar de volgende activiteiten van MOTOSUR. Volg ons via Facebook en bezoek onze wesite: www.motosur.sr. MOTOSUR....ook voor jou!!!


Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner