Facebook Youtube

Drag Race Part 2

Skyline GTROp zondag 1 mei j.l. heeft MOTOSUR de Auto- en Motorfiets Drag Race gehouden op de welbekende Highway. De dag is begonnen met een welkomstwoord van de voorzitter, dhr. Marc Refos,  en de openingsspeech van de minister van Sport- en Jeugdzaken, dhr. Paul Abena. De minister gaf in zijn speech aan dat hij de activiteiten van MOTOSUR ondersteund en bereid is samen met MOTOSUR eraan te werken deze sport uit de illegaliteit te halen. Met deze activiteit zijn we reeds op de goede weg.De start van de dag was gepland voor 10.00u., maar vanwege logistieke oponthoud kon de dag om 10.45u starten. De minister gaf het sein voor de eerste race en de dag was officieel begonnen.

Er waren in totaal 75 participanten in de 6 klassen die MOTOSUR had ingedeeld. Dat waren voor de motorfietsen de 600cc en 1000cc klasse en voor de auto’s de klassen A, B, C en D met A als standaard klasse en D de grootste motorinhoud. De race is redelijk vlot verlopen met de nodige oponthoudt en uitvallers. De zon was onze metgezel totdat tegen 4.30u de regen het overnam. De race in de 600cc klasse van de motorfietsen is wel afgerond. De overige moesten vanuit veiligheidsoverwegingen, worden verschoven naar een andere datum. De organisatie en de rijders waren het ermee eens, omdat de natte gladde weg een gevaar vormde voor de rijders.

De organisatie heeft na een gedegen overleg besloten de race te continueren op zondag 22 mei 2011. De administratieve zaken hieromtrent zijn reeds opgang gezet. De rijders worden gevraagd hun zich gereed te houden voor de vervolg race en ook hun voertuigen in goede conditie te houden.

MOTOSUR bedankt een ieder die heeft bijgedragen aan de realisatie van deze dag en rekent in de toekomst wederom op hun steun. Dank  aan de cosponsor Basic One, de event sponsoren SOL SURINAME N.V. en Fernandes autohandel en onze partners Haukes N.V., Historex, Hermelijn autoparts, Zajofa N.V. en Auto Value.

MOTOSUR…ook voor jou!!!


Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner