Facebook Youtube

Auto- en Motorfiets dragrace in Paramaribo

Op 25 november 2010 heeft MOTOSUR voor het eerst de auto- en motorfiets dragrace georganiseerd. Deze is heel goed gelopen en heeft diverse winnaars uit de bus gebracht. De deelnemers hebben de smaak weer goed te pakken en vragen steeds naar meer. MOTOSUR organiseert op zondag 1 mei de auto- en motorfiets dragrace te Highway, ter hoogte van Batco. Deze race zal uit verschillende klassen bestaan, waarbij een ieder aan hun trekken kan komen. Zoals bij elke activiteit van MOTOSUR zijn er regels en als het gaat om een race, is er ook een reglement. Een ieder die wilt meedoen aan zo’n race, moet het reglement kennen en zich willen houden aan de in het reglement aangeven regels en procedures.

Download: Auto-Inschrijfformulier of Motorfiets-inschrijfformulier.De inschrijvingen voor deze dragrace is reeds open en wel bij Inspire aan de Waaldijkstraat. Het inschrijfgeld bedraagt SRD 100,- per deelnemend voertuig. Elk team kan meer dan 1 voertuig inschrijven in elke klasse, maar moet wel erop toezien dat 1 rijder niet met 2 verschillende voertuigen meedoet in 1 bepaalde klasse.


MOTOSUR dankt de overheid, die hun ondersteuning geeft voor het realiseren van deze activiteit. Wij rekenen ook erop dat jullie volop zullen meedoen, om zodoende deze sport te blijven bevorderen. MOTOSUR…..ook voor jou!!!


Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner