Facebook Youtube

MOTOSUR Srefidensi Drag Race weekend

MOTOSUR organiseert Srefidensi Drag Race weekend

MOTOSUR organiseert in verband met 40 jaar Srefidensi een weekend vol spektakel.  Op vrijdag 27 & zaterdag 28 november wordt er een Car & Motorbike(C&M) Drag Race georganiseert op het Suriname Motorsport Park (SMP) te Para en wordt het weekend zondag afgesloten met een Bromfiets Drag Race in het rijstdistrict, Nickerie.

De bromfiets drag race wordt dit maal in Nickerie gehouden, vanwege een record aantal participanten uit het westen bij de afgelopen race. Het is voor hen dus meer een challenge om meer participanten aan te trekken en hun kunnen te tonen in hun district. De organisatie van het geheel ligt in handen van MOTOSUR-Nickerie. Dit event is dan(evenals in Paramaribo) opengesteld voor de participanten uit alle districten.

De Car & Motorbike, alsook de bromfiets Drag Race zijn de laatste evenementen voor dit jaar. Het beloofd dus een gezellige drukte te worden. De deelnemers hebben dan voor de laatste maal voor dit jaar de kans hun kunsten te tonen.

Bij de C&M drag race zullen er aangepaste regels aan te pas komen, mede omdat er een enorme drukte verwacht wordt en bij MOTOSUR de veiligheid aan top staat. Dit zal de deelnemers ook onder de aandacht gebracht worden bij de Teach-In op woensdag 18 november te Lalla Rookh Complex om

20.00u.

Zoals van MOTOSUR te verwachten wordt het wederom een gezellig weekend vol verassingen. Geniet dus van een onvergetelijke 40 jaar Srefidensi en kom de deelnemers massaal aanvuren. MOTOSUR……where it’s not just about racing!

Voor inschrijvingen/ vragen kan er contact gemaakt worden met ons kantoor aan de Verlengde Gemenelandsweg 22, tegenover de Brandweer Kazerne, op het nummer 521797 of mailen naar info@motosur.sr/ office1@motosur.sr
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner