Facebook Youtube

De SX6 verschoven tot nader order

race2De Stichting ter bevordering van de motorsport in Suriname (MOTOSUR) moet om veiligheidsoverwegingen de SX6 welke gepland stond voor zondag 27 maart verschuiven tot een nader te bepalen datum. Alle voorbereidingen waren reeds getroffen en ook de testrit was verreden, maar jammer genoeg moet de activiteit op een andere dag doorgaan.De Stichting ter bevordering van de motorsport in Suriname (MOTOSUR) moet om veiligheidsoverwegingen de SX6 welke gepland stond voor zondag 27 maart verschuiven tot een nader te bepalen datum. Alle voorbereidingen waren reeds getroffen en ook de testrit was verreden, maar jammer genoeg moet de activiteit op een andere dag doorgaan.

Tijdens de testrit van zaterdag 19 maart, is namelijk gebleken dat er heel veel (regen)water in de Savanne is. Na die zaterdag is het blijven regenen wat de situatie heeft verergerd. Er zijn redelijk diepe kuilen vol water, natte bochten, weggespoelde weggedeeltes en dit maakt het moeilijk voor de deelnemer om de route met een snelheid (wat voor de SX een vereiste is) af te leggen. Besloten is maar vanuit veiligheid overwegingen de race uit te stellen.

MOTOSUR biedt haar verontschuldigingen aan hen die het uitstellen van de race als een ongerief ervaren. We hebben ons allen erop voorbereidt, maar het weer kunnen wij niet beïnvloeden. Houd je wel warm, want de SX6 zal zeker dit jaar plaatsvinden. Het zal in een periode zijn, waar er minder regenval is. Wij blijven je op de hoogte houden.
MOTOSUR dankt een ieder voor het in hun gestelde vertrouwen en rekent wederom op jullie steun bij de komende activiteiten. Voor meer informatie kan je mailen naar info@motosur.sr of de website www.motosur.sr, bezoeken.

MOTOSUR...ook voor jou!!!


Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner