Facebook Youtube

Summer Car & Motorbike Dragrace

 

UPDATE   UPDATE  UPDATE

2014 car

Op 31 augustus 2014 organiseert MOTOSUR de Car & Motorbike Dragrace. Aan deze race zullen rijders uit Guyana, Frans Guyana en Suriname meedoen. De auto cateregorie zal worden verreden in 5 klassen en de motorfiets categorie in 3 klassen.

De klassen zijn gemaakt op basis van de snelheden die de rijders reeds hebben behaald bij het rijden.  De klassen waarin elke deelnemer zal meedoen zal worden bepaald aan de hand van zijn/ haar kwalificatie.

In de kwalificatieronde, zullen deelnemers drie keren de gelegenheid hebben om hun tijd te noteren. Zij mogen uit de drie tijden, 1 tijd kiezen om zich in een van de klassen te kwalificeren. De kwalificatieronde zal worden gehouden op zaterdag 30 augustus 2014.

Speciaal voor deze Dragrace is er op zaterdag 16 augustus live promo gemaakt op het TBL terrein.

De tweede live promo zal plaatsvinden op zaterdag 23 augustus, bij Shell van Dijk aan de Wilhelminastraat.

De Summer Car & Motorbike Dragrace zal worden gehouden op zondag 31 augustus 2014, vanaf 10.00u. op het SMP terrein, mast 35. Toegangskaarten zullen aldaar te verkrijgen zijn.

Voor inschrijvingen bent u terecht op het MOTOSUR kantoor aan de Verlengde Gemenelandsweg 22, t.o. de Brandweer kazerne. U kunt ook mailen naar info@motosur.sr of bellen op de telefoonnummers 521791/ 8638266. De inschrijfformulieren nzijn ook van onze website te downloaden.

 

MOTOSUR…ook voor jou!!!
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner