Facebook Youtube

Car & Motor Show 2013

C&M2013Van vrijdag 27 tot en met 29 september staat KKF weer volop in het teken van de MOTOSUR  Car & Motorshow 2013. Dit evenement  is een jaarlijks evenement dat MOTOSUR organiseert voor de liefhebbers van ‘all things with motors’.

De Car & Motorshow is dé plaats om te zien wat Suriname te bieden heeft op het gebied van nieuwe auto- en motorfiets modellen, exotische auto’s, UTV’s/ATV’s, radiografische toestellen &  auto- en motorfiets teams.

Op deze dagen zal u aangenaam bezig worden gehouden met een gevarieerd programma bestaande uit een sound show, workshops en reddingssimulaties, een show van de nieuwste auto- en motorfiets modellen en een people’s choice award. MAAR, er is gezelligheid voor de hele familie: zo is er een leuke kids corner en er  zal een speciaal culinair team exclusieve hapjes aanbieden.cem13

 

Defensie, Politie en de Brandweer zullen hun materieel uitstallen en voor de kinderen is er voldoende ruimte om daartussen te ravotten. Ook zal er een fantastische show worden gegeven met de radiografische toestellen en zal u in de gelegenheid worden gesteld om de toestellen te testen dan wel ermee te ‘spelen’.  Andere participanten zijn o.a. Fernandes Autohandel, SEMC, Maximum/Fishfinder, Hi-Jet, RC sports, Deltron en PPG Automotive Refinishes (onderdeel van de Varossieau groep), Global Cars/NAPA, MOBOCO, Automax, Guimar en Rudisa.

Ook MOTOSUR zal een eigen booth hebben waar u alle informatie over de organisatie kan betrekken en waar u zich direct kan registeren voor een lidmaatschap. Ook het recent geopende Suriname Motorsport Park zal een booth hebben, waar u zal worden geïnformeerd over de activiteiten die daar worden georganiseerd en wat de toekomstplannen zijn.

So come and join the fun at this exclusive event!! Entree is gesteld op SRD 10 p/p ( v.a. 12 jaar) en voor kinderen SRD 5.
Terug naar het overzicht

Gold Sponsors

    
Banner
    
Banner
    
Banner
  
Banner
Banner